Електромобіль Fisker Ocean перетворили на справжній «всюдихід»

Електромобіль Fisker Ocean перетворили на справжній «всюдихід»

27 серпня 2023
0

Компанія Fisker представила пакет обладнання під назвою Force E, що перетворює електричний кросовер Ocean на справжній позашляховик.

«Позашляховий» набір деталей та обладнання доступний для модифікацій Ocean One і Ocean Extreme. Зазначається, що завдяки ньому машина отримає більший кліренс.

Також пакет включає 20-дюймові колісні диски у поєднанні з позашляховими 33-дюймовими шинами. Електромобіль також отримав міцний сталевий захист днища і силові бампери.

Наостанок, машини з пакетом Force E отримають спеціальний режим трансмісії для бездоріжжя, який встановиться у ході оновлення ПЗ по повітрю. За додаткову плату електромобіль також може отримати спеціальний багажник на дах з інтегрованими фарами.

«Force E - це наша спроба забезпечити нульовий рівень викидів у світі бездоріжжя, щоб люди, які люблять прогулянки на природі, могли відчувати драйвові емоції без негативних наслідків для довкілля», - зазначив генеральний директор компанії Хенрік Фіскер.

Пакет Force E можна буде замовити вже першому кварталі 2024 року. Він буде доступний як на машинах із заводу, так і у якості додаткового пакету аксесуарів.

Джерело: Autogeek
Фото: InsideEV

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація