Електромобіль Hyundai Ioniq 5 N отримав більше потужності

Електромобіль Hyundai Ioniq 5 N отримав більше потужності

03 червня 2024
0

Цього року Hyundai відправиться на сходження на пагорб Пайк-Пік із чотирма спортивними електромобілями Ioniq 5 N. Два з них будуть дуже близькі до серійних авто, але південнокорейський бренд оголосив, що додатково представить дві оновлені моделі в надії зафіксувати рекорд модифікованого електричного кросовера.

Візуально відмінності між стандартним та допрацьованим Ioniq 5 N очевидні. Hyundai додає агресивний аерокіт, який включає гігантський спойлер, бічні пороги та розширювачі крил. Ви також знайдете 18-дюймові ковані колеса зі сліками Yokohama у арках, підкріплені шестипоршневими гальмами спереду та чотирипоршневими супортами ззаду.

Також Hyundai переналаштував силовий агрегат, щоб отримати додаткові 37 кінських сил від заднього двигуна в режимі. Це дає спецверсії загальну 678 к.с. потужності.

Цікаво, що усі Hyundai Ioniq 5 на Пайк-Пік отримують необхідне обладнання безпеки для участі. Мова йде про оновлені зовнішні динаміки, здатні відтворювати 120 децибел звуку за допомогою системи Hyundai N Active Sound+.

Джерело: Autogeek
Фото: Hyundai

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація