Електромобілі Mercedes-Benz отримали інноваційні твердотільні батареї

Електромобілі Mercedes-Benz отримали інноваційні твердотільні батареї

06 червня 2024
0

Компанія Factorial, яка вже деякий час виготовляє літій-металеві твердотільні акумуляторні елементи для досліджень, передала Mercedes-Benz партію батарей для випробувань.

Відомо, що компанія Factorial доставила Mercedes-Benz понад 1000 твердотільних елементів з ємністю понад 100 Ач.

«Ми раді досягненню цієї важливої віхи зі світовим автомобільним лідером, таким як Mercedes-Benz. Швидкий перехід від перших дослідницьких зразків до майже готового виробу менш ніж за рік підкреслює наші інноваційні можливості в Factorial, і ми продовжуємо активно розвиватися для прискорення впровадження твердотільних акумуляторів в автомобільній індустрії», - зазначив співзасновник і генеральний директор Factorial Сіу Хуан.

За наявності твердотільних елементів з більшою енергоємністю, Mercedes-Benz  інтегрує їх у модулі електромобілів і акумуляторні блоки для ретельного тестування та оптимізації, сподіваючись одного дня запропонувати їх споживачам у легкових авто.

«Ми прагнемо лідирувати в інноваційних технологіях акумуляторів, і наше партнерство з Factorial є важливою частиною цієї стратегії. Ці зразки акумуляторів дають нам можливість додатково перевірити технологію наступного покоління для збільшення запасу ходу та зниження загальних витрат», - додав головний технічний директор і член правління Mercedes-Benz Group AG Маркус Шефер.

Mercedes-Benz заявив, що буде контролювати ланцюжок поставок та виробничі процеси Factorial, щоб забезпечити справжню масштабованість виробничих процесів. Відомо, що у Factorial також є угоди про спільну розробку з Stellantis, Hyundai Motor Company та KIA Corporation.

Джерело: Autogeek
Фото: Electrek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація