Електропікап Hummer отримав версію для подорожей

Електропікап Hummer отримав версію для подорожей

26 серпня 2023
0

GMC Hummer EV отримав незвичайну версію EarthCruiser. Вона призначена для далеких подорожей далеко від цивілізації. Про це розповіли на сайті Motor1.

GMC Hummer EV EarthCruiser поєднує в собі передові технології та високий рівень комфорту. Він дає змогу подорожувати де завгодно без незручностей.

У вантажному відсіку і на даху пікапа розміщений житловий модуль, який може підійматися під час зупинки. Його кузов виготовлено з вуглецевого волокна.

На даху є сонячні панелі, які дають змогу заряджати гаджети та акумулятор електропікапа. Будинок на колесах може працювати автономно приблизно сім днів.

В інтер'єрі є безліч відсіків для зберігання, а також ліжко, душова, і плоский унітаз. Передбачені й розетки для підзарядки електронних пристроїв.

Також доступні резервуари для прісної та стічної води. Крім цього передбачено внутрішнє освітлення і 12-вольтовий водонагрівач.

Електромобіль GMC Hummer EV доступний із двома електромоторами потужністю 625, 830 і 1000 к.с. Топова версія здатна розганятися від 0 до 100 км/год за 3 секунди.

Придбати GMC Hummer EV EarthCruiser можна буде тільки через роздрібну мережу EarthCruiser. Вартість житлового модуля не розкривається.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація