Електропікап Rivian R1T шокував вартістю ремонту

Електропікап Rivian R1T шокував вартістю ремонту

04 жовтня 2023
0

Електричний пікап Rivian R1T вражає не тільки характеристиками і прохідністю, а й витратами на обслуговування. Ремонт електромобіля після ДТП у США оцінили в $41 000. Про це розповів власник американської СТО Метт Бойетт на своєму Youtube-каналі.

Електромобіль Rivian R1T постраждав у легкій ДТП у Північній Кароліні. На перший погляд, його пошкодження виявилися незначними - на задньому крилі утворилася вм'ятина. Однак для власника вона виявилася справжньою проблемою.

Для початку пікап Rivian довелося везти на СТО до Флориди, а це 800 км. Але це був тільки початок, адже за кузовний ремонт електрокара запросили 41 000 доларів - половину вартості авто.

Річ у тім, що у Rivian R1T немає окремого заднього крила - воно є частиною величезної кузовної панелі, що включає задні стійки і частину даху. Для його заміни потрібно знімати лобове скло, двері, сидіння і низку інших деталей салону, а також акумуляторну батарею.

Американець не став платити і звернувся на неофіційне СТО Метта Бойєтта. Там вирішили не міняти крило, а «відрихтувати» його. Роботи зайняли 2 дні і коштували близько $2000.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація