Електричну альтернативу Suzuki Vitara показали на відео

Електричну альтернативу Suzuki Vitara показали на відео

24 жовтня 2023
0

Перший серійний електрокар Suzuki eVX дебютував у січні цього року як концепт. На виставці Japan Mobility Show, що пройде наприкінці жовтня, компанія має намір показати нову версію шоу-кара. А ось серійний варіант моделі представлять не раніше 2025 року.

Однак незалежні дизайнери наблизили цей момент та показали новинку на реалістичних рендерах. У електромобіля кутастий кузов, широкий атлетичний капот, скульптурні крила, масивний передній бампер і ефектний пластиковий обвіс. Також можна відзначити звужені світлодіодні фари та задні ліхтарі.

Від концепту електромобіль відрізняється особливим дизайном легкосплавних колісних дисків, більшими дзеркалами заднього виду та рейлінгами на даху. Дизайнер зберіг алюмінієві накладки внизу кузова та спойлер на даху.

Нагадаємо, що концептуальний Suzuki eVX досягає у довжину 4300 мм, а його ширина та висота становлять 1800 та 1600 мм відповідно. Тобто за своїми габаритами його можна порівняти з SX4 S-Cross і Vitara. Кросовер буде оснащений батареєю на 60 кВтг і зможе проїжджати на одному заряді до 500 км.

Джерело: Авто Центр
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація