Електричний кросовер MINI Aceman помітили під час тестів

Електричний кросовер MINI Aceman помітили під час тестів

18 липня 2023
0

Фотографи помітили новий електричний кросовер MINI Aceman під час випробувань на півдні Європи. Цікаво, що британський автовиробник вирішив відмовитись від звичайних чорно-білих тонів у камуфляжі та оклеїв дослідну машину різнокольоровою плівкою.

На перший погляд, новинка дуже схожа на MINI Countryman. За неофіційними даними, електрична новинка повинна зайняти його нішу, а наступне покоління Countryman трохи підросте та буде базуватись на платформі BMW X1.

Очікується, що класичний хетчбек MINI і Countryman продаватимуться з двигунами внутрішнього згоряння та електричними силовими агрегатами. Aceman же буде мати лише електричну силову установку. Електромобіль буде пропонуватися у двох варіантах. Aceman E буде базовою версією з єдиним електродвигуном, встановленим спереду, потужністю 181 к.с. Він буде оснащений акумулятором на 40 кВт.год та запасом ходу до до 300 кілометрів за циклом WLTP.

Більш потужний Aceman SE, як повідомляється, отримає електромотор на 215 к.с. а також більший акумулятор. Очікується, що тягової батареї на 54 кВт.год вистачить для пробігу у 400 км. Анонсовано, що оновлений хетчбек MINI та кросовер Countryman відсвяткують офіційну прем'єру восени, а от електричний Aceman з'явиться лише в першій половині наступного року.

Джерело: Autogeek
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація