Електричний кросовер MINI Countryman отримав запас ходу у 340 км

Електричний кросовер MINI Countryman отримав запас ходу у 340 км

29 серпня 2024
0

Компанія MINI представила Countryman SE ALL4 минулого року, а тепер автовиробник оголосив ціни на новинку. Авто поступить у продаж вже цієї осені з базовою ціною від 45 200 доларів. Вже у базовій комплектації - світлодіодні фари, панорамний люк, електропривід дверей багажника, рейлінги на даху та 18-дюймові легкосплавні диски.

Серед доступних опцій - 19-дюймові колісні диски, панорамний дах і зчіпний пристрій. Про внутрішнє оснащення чи системи допомоги водієві MINI поки говорить небагато, але стандартно модель оснащена двозонним автоматичним клімат-контролем, адаптивним круїз-контролем і асистентом паркування.

Електричний кросовер оснащений акумуляторною батареєю ємністю 66,5 кВт.год, яка живить систему повного приводу з парою електродвигунів, що сумарно розвивають 308 к.с. і 494 Нм крутного моменту. Силова установка дозволяє моделі розганятися від 0 до 100 км/год за 5,4 секунди.

Запас ходу у 341 км залишає бажати кращого, але, коли батарея розряджена, її можна зарядити від 10 до 80% менш ніж за 30 хвилин за допомогою швидкого зарядного пристрою постійного струму потужністю 130 кВт. За допомогою зарядного пристрою рівня 2 потужністю 9,6 кВт повністю розряджений акумулятор можна повністю зарядити трохи більше ніж за вісім годин.

Джерело: Autogeek
Фото: BMW

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація