Європейцям запропонують китайський електробайк TS3 із функцією швидкої заміни акумуляторів

Європейцям запропонують китайський електробайк TS3 із функцією швидкої заміни акумуляторів

16 жовтня 2023
0

Китайський електромобільний стартап Pai Mobility, націлений на досягнення щорічного продажу в 1 мільйон одиниць, виходить на новий сегмент ринку. У лінійці компанії з'явився електричний скутер TS3, який планують пропонувати на ринку Європі. Презентація новинки, орієнтованої на молодих міських мешканців, відбулася у Шанхайському міжнародному конференц-центрі ANSA.

Pai TS3 доступний у двох комплектаціях: S та Pro. Обидві використовують електродвигун потужністю 20 к.с., що дозволяє прискорюватися від 0 до 50 к/год за 2,5 секунди. Максимальна швидкість заявлена на рівні 110 км/год.

Скутер укомплектований двома літієвими батареями напругою 72 В та ємністю 32 А.год. Паспортний запас ходу - 150 км. Маса скутера - 150 кг, з батареєю без не уточнюється. Вона у байка знімна.

Стартап пропонуватиме акумулятор у лізинг приблизно за 1927 доларів (термін не уточнюється) або за щомісячною передплатою за 18 доларів на місяць. Також можна обрати простий обмін на повністю заряджену батарею приблизно на 1,7 доларів. Для цього у Європі планують створити зручну систему заміни.

Pai TS3 оснащений технологією Advanced Driver Assistance System (ADAS) з функцією попередження про перешкоди попереду, включаючи пішоходів та інші транспортні засоби. ADAS використовує вісім камер та радіолокаційних датчиків, що забезпечують роботу круїз-контролю та попередження про зіткнення.

Вартість Pai TS3 складе: 6000 доларів у версії TS3 Pro та 5264 доларів у версії TS3 S.

Джерело: Autogeek
Фото: RideApart

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація