«Фантастичний» мотоцикл із 1980-х продали за ціною базового «Дастер»

«Фантастичний» мотоцикл із 1980-х продали за ціною базового «Дастер»

06 липня 2022
0

На торговому онлайн-майданчику Car&Classic завершилися торги, в рамках яких пропонували до покупки незвичайний мотоцикл під назвою Moko Powa D10. У 80-х роках минулого століття швейцарська компанія Powa Design випустила лише десять унікальних байків, головною особливістю яких став футуристичний дизайн, виконаний у стилі фантастичних фільмів. За рідкісний мотоцикл із пробігом лише 6800 кілометрів заплатили 14 750 євро.

Під час розробки мотоцикла фахівці Powa Design зробили ставку на унікальний зовнішній вигляд, який відсилає до транспортних засобів із фантастичних фільмів середини 1980-х років. В результаті байк отримав велику передню частину з величезним закругленим склом та обтічники до заднього колеса. При цьому технічно Moko Powa D10 збудовано на базі Yamaha FZ750. Зокрема, мотоцикл обладнаний тим же 750-кубовим мотором, віддача якого становить 102 кінські сили.

За словами продавця, до наших днів збереглися лише шість подібних байків. При цьому виставлений на продаж екземпляр належав трьом власникам, які ніколи не реставрували рідкісну модель. За роки експлуатації мотоцикл пройшов лише 6800 кілометрів, зберігшись у повністю оригінальному стані.

Джерело: Car&Classic

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація