Фернандо Алонсо придбав до колекції Aston Martin Vantage DTM

Фернандо Алонсо придбав до колекції Aston Martin Vantage DTM

04 січня 2024
0

Минулої осені Фернандо Алонсо від душі поганяв на спорткарі Aston Martin Vantage DTM зразка 2019 року. Машина так йому сподобалася, що він вирішив її придбати.

Свого часу в Aston Martin спільно з німецькою компанією HWA AG збудували п'ять таких автомобілів. Сума угоди не розкривається, але відомо, що Фернандо попросив встановити пасажирське сидіння в кокпіті, щоб машину можна було використовувати для демонстраційних заїздів.

У грудні Алонсо провів тести нового придбання на автодромі в Арагоні, причому разом з іспанським гонщиком Даніелем Хункаделья, який свого часу виступав у DTM на такій самій машині.

«Я там був, щоб підтримати його, якби йому знадобилася допомога в освоєнні якихось базових моментів, пов'язаних із цією машиною, - цитує Хункаделью видання PlanetF1. - У Фернандо величезний досвід, і він добре розуміється на гоночних машинах. Але мені було цікаво провести день у його компанії, і, схоже, пілотування дається йому дуже природно.

Він все швидко зрозумів, ставив не так багато питань, бо знає, як треба діяти. За словами Фернандо, машина справила на нього чудове враження, а її швидкісні можливості перевершили його очікування».

Aston Martin Vantage DTM, яку придбав Алонсо, використовувалася для тестових цілей, тоді як решта примірників виступала в перегонах. Але після того, як дворазовий чемпіон світу придбав таку машину у свою колекцію, в HWA очікують, що хтось із заможних клієнтів може виявити інтерес до двох спорткарів, що залишилися з цієї серії.

Джерело: АвтоСвіт

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація