Fisker анонсував новий електричний пікап

Fisker анонсував новий електричний пікап

24 липня 2023
0

Fisker готує новий електричний пікап, який компанія вперше згадала у своїх внутрішніх звітах ще у 2020 році. Генеральний директор Fisker Хенрік Фіскер підтвердив розробку нової моделі електромобіля з кузовом пікам.

Але все стало ще цікавіше, коли Фіскер заявив, що його майбутня модель, яку називають Alaska, стане Ferrari у своєму сегменті.

«Якби Ferrari створила пікап, це було б саме так», - сказав він.

Це означає, що Fisker Alaska буде розроблено, щоб стати найспортивнішим пікапом серед електромобілів.

Ми можемо очікувати, що команда дизайнерів створить пікап, який візуально буде відрізнятися від суворих позашляховиків, таких як Hummer EV, Ford F-150 Lightning і Chevrolet Silverado EV.

Незважаючи на спортивний характер, у Fisker будуть практичні рішення. Можливо, варто очікувати на появу відкидних задніх сидінь та панель у задній частині кабіни, що опускається. Фіскер сказав, що практичні функції потрібні новій машині.

Крім того, за словами топ-менеджера, Alaska має стати найбільш «екологічно безпечним електромобілем» марки. Один із способів, яким компанія планує це зробити, - зробити пікап найлегшим та найефективнішим у своєму класі.

Точна дата презентації новинки не розголошується, але очікується, що електричний пікап Fisker Alaska вже незабаром розширить модельну лінійку бренду. Він приєднається до Fisker Ocean, середньорозмірного кросовера, поставки якого почалися минулого місяця. Менший і доступніший кросовер Pear також буде частиною модельного ряду, починаючи з 2025 року.

Джерело: Autogeek
Фото: Auto Express

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація