Fisker Ocean отримав розкішну версію Extreme Monterey Edition

Fisker Ocean отримав розкішну версію Extreme Monterey Edition

22 січня 2024
0

Fisker представив лімітовану версію електромобіля Ocean під назвою Extreme Monterey Edition, яка повинна стати найрозкішнішим варіантом авто. Зазначається, що новинка надійде у продаж у другій половині цього року.

Fisker Ocean Extreme Monterey Edition можна буде впізнати по фарбі кузова під назвою Sun Soaked, що контрастує зі світлими акцентами на колесних дисках та у салоні. Також зазначається, що «найрозкішніший у серії Ocean» отримає ряд ексклюзивних елементів у салоні.

Fisker більше не надав конкретних відомостей про Ocean Extreme Monterey Edition, а також не опублікував жодного зображення, за винятком фотографії підголівника. Каліфорнійський стартап електромобілів заявив, що найближчими місяцями опублікує додаткові відомості, включаючи ціни та об'єми виробництва.

Нова ексклюзивна комплектація має бути доступна з ключовими функціями з комплектації Extreme, включаючи дах SolarSky, який додає 2000 км запасу ходу на рік або приблизно 7-8 км на день. Це може здатися небагато, але це може бути корисним під час подорожей по бездоріжжю, де зарядних станцій мало. Для довідки, електричний кросовер Ocean у виконанні Extreme має дальність ходу у 580 км.

Очікується, що нова комплектація Fisker Ocean буде доступна для замовлення в другій половині 2024 року, якраз перед появою очікуваної оновленої моделі Tesla Y.

«Деякі клієнти попросили більш висококласний інтер'єр, тому ми втілили їхнє бажання в реальність, створивши Fisker Ocean Extreme Monterey Edition. Я також радий, що наші дизайнери змогли розробити новий унікальний колір Sun Soaked. Він чудово вловлює сонце та має теплий, мідно-мінеральний відтінок», - заявив генеральний директор компанії Хенрік Фіскер.

Джерело: Autogeek
Фото: Fisker

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація