Fisker показав інноваційний електропікап Alaska

Fisker показав інноваційний електропікап Alaska

18 серпня 2023
0

Американська компанія Fisker показала інноваційний електричний пікап Alaska. Модель отримає великий запас ходу та безліч унікальних функцій. Про це розповіли на сайті CarBuzz.

Fisker Alaska має стильний дизайн з вузькими передніми фарами. Спереду є додаткова світлотехніка, яка може стати в пригоді на бездоріжжі.

Ззаду розміщені вузькі ліхтарі, які об'єднані в один блок. На даху розмістили спойлер і рейлінги.

Також пікап вирізняється великим вантажним відсіком. Передбачена й «перегородка Гудіні», яка дає змогу розширити вантажний простір з 1372 до 2286 мм. Задні сидіння складаються в спеціальний відсік.

Fisker Alaska досягає в довжину 5304 мм. Він коротший за Tesla Cybertruck і Rivian R1T, але пропонує більше унікальних функцій. Серед них один з найбільших підстаканників в автоіндустрії, тримач для ковбойського капелюха, таця для переднього пасажира, а також відсік для зберігання ліхтарика, ручок і рукавичок.

Fisker Alaska оснастять різними електричними силовими установками. Вони дозволять пікапу розганятися від 0 до 100 км/год від 4 до 7,3 секунди залежно від модифікації.

Пікап поставлятиметься з двома акумуляторними батареями місткістю 75 або 113 кВт.год на вибір. Вони забезпечать запас ходу від 370 до 547 км на одному заряді.

Очікується, що початкова ціна Fisker Alaska становитиме 45 400 доларів. Виробництво електричного пікапа розпочнеться в першому кварталі 2025 року.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація