Fisker Ronin може спричинити бум попиту через малий тираж

Fisker Ronin може спричинити бум попиту через малий тираж

31 серпня 2023
0

Ексклюзивний автомобіль зі складним карбоновим дахом планується у серійне виробництво лише через три роки, але вже нині за ним може вишикуватися черга: перший відкритий GT для п'яти осіб виробник випустить обмеженою партією. Заявлений тираж у 999 автомобілів, як прогнозують експерти, розлетиться в одну мить.

Це буде одна з трьох запланованих новинок 2026 модельного року. Ймовірно, найдорожча за вартістю. Вже нині автомобіль можна зарезервувати за депозит у розмірі 2000 доларів США. При запуску на ринок орієнтовно у 2025 році ціна становитиме 385 000 доларів США або 356 200 євро. Щоправда, це по курсу серпня 2023 року.

Поки є кілька фотокарток салону Fisker Ronin: вид з висоти пташиного польоту ілюструє вільний простір на задньому сидінні, панель приладів з 17,1-дюймовим сенсорним екраном. Рульове колесо майже квадратне і ніби має сенсорні поверхні для управління.

З'явилися деякі подробиці ТТХ. Очікується, що потужність системи сягне понад 735 кВт (1000 к.с.), однак про кількість двигунів менеджери бренду нічого не кажуть. Їх може бути мінімум два, а може й більше.

Fisker оголосив, що для розгону до 60 миль/год., тобто 96 км/год., потрібне менше двох секунд. Кабріолет матиме максимальну швидкість 275 км/год. і запас ходу за тестовим циклом США майже 1000 км.

Про розмір і потенціал акумулятора Fisker Ronin, швидкість його зарядки інформація відсутня.

Джерело: 24tv.ua
Фото: Аutozeitung

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація