Ford Mustang Dark Horse представлено на перших рендерах

Ford Mustang Dark Horse представлено на перших рендерах

14 листопада 2022
0

Нове покоління Ford Mustang дебютувало не так давно, але вже безліч тюнінг-ательє буквально вишикувалися в чергу, щоб спробувати свої сили у його «вдосконаленні». Однак із цим поколінням все виявилося дещо складнішим. Автовиробник вирішив використати особливе програмне забезпечення для підвищення кібербезпеки при он-лайн оновленні своїх автомобілів, що автоматично обмежило доступ тюнерів до програмної оболонки і буквально зв'язало руки всім ентузіастам.

Тим не менш, це не завадило 777Performance створити, принаймні, обвіс для нового Ford Mustang. Він значною мірою натхненний гоночними автомобілями GT3 компанії, які ми незабаром побачимо на гоночних трасах по всьому світу. Подробиць про комплект зараз мало, і це справедливо, оскільки новий Mustang навіть не був представлений для тестування ЗМІ, не кажучи вже про дилерів і споживачів. Відомо, що оновлення від 777Performance, швидше за все, не торкнуться двигуна.

Однак тюнінг-ательє зробить глибокі зміни. В комплект входять аеродинамічні деталі, що встановлюються на шасі, такі як передній спліттер та антикрило. Багато змін у майбутньому Mustang надихнуті тим, що магазин зробив з попереднім поколінням, включаючи фари в стилі GTE для використання на треку та передню панель у стилі GTE.

Усередині зусилля по перетворенню нового Mustang на суперкар Mustang GT також продовжуються. Наприклад, виготовлені на замовлення тканинні ручки, карбонові гоночні сидіння, 5-точкову систему ременів безпеки і каркас безпеки. Цей тюнінг-проект якнайкраще наближає власників до омріяного спортивного автомобіля, не купуючи його. Як і очікувалося, 777Performance не надали точної інформації про час, коли тюнінг-проект буде виготовлено. Спочатку їм доведеться побудувати, протестувати та виготовити деталі, але випуск заплановано на осінь наступного року.

Джерело: MMR

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація