Фотографи помітили «заряджений» електромобіль MINI Cooper

Фотографи помітили «заряджений» електромобіль MINI Cooper

12 серпня 2023
0

Наступне покоління електричного MINI Cooper дебютує вже цього року. Автовиробник уже регулярно публікує фото закамуфльованих дослідних зразків, навіть оприлюднив подробиці та характеристики тридверного хетчбека Cooper Electric. Але на днях стало відомо, що також варто очікувати більш «гарячий» варіант електромобіля від John Cooper Works.

Електричний MINI John Cooper Works має унікальну передню панель і спортивний передній спліттер. Виражені бічні пороги, агресивний задній дифузор і чималий спойлер на даху доводять, що фотографи помітили саме спортивну версію машини. Новинка також має великі гальма, які ховаються за його ширшими колесами.

Ми знаємо, що MINI пропонуватиме Electric Cooper з двома варіантами тягового акумулятора - на 40,7 і 54,2 кВт.год. Версія початкового рівня матиме 181 кінську силу від встановленого спереду електромотора та запас ходу приблизно на рівні 430 км.

Cooper SE видаватиме 215 к.с. на передні колеса, пропонуючи приблизно 450 км. Ймовірно, версія JCW повинна мати ще більше потужності, ніж SE, і, за попередньою інформацією, електромотор зможе видавати 250 к.с. В основі нової лінійки Cooper EV лежить спеціальна платформа під назвою Spotlight, яку BMW розробила спільно з Great Wall Motors.

Ми знаємо, що всередині MINI буде мати великий OLED-дисплей діаметром 9,44 дюйма в центрі приладової панелі. Ймовірно, британський автовиробник може представити електричний John Cooper Works до кінця 2024 року. Як раніше зазначалось, MINI має плани стати повністю «електричним» виробником, тож очікуйте більше електромобілів від бренду в найближчі роки.

Джерело: Autogeek
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація