General Motors не збирається відмовлятися від ДВЗ

General Motors не збирається відмовлятися від ДВЗ

22 листопада 2022
0

General Motors одним із перших автовиробників узяв курс на електрифікацію, проте на відміну від багатьох конкурентів, не збирається повністю відмовлятися від двигунів внутрішнього згоряння. Так, GM хоче випередити Tesla з продажу електрокарів, але це зовсім не означає, що американський автогігант припинить випуск авто з ДВЗ, що підтвердив президент GM Марк Ройс.

У розмові з журналістами глава GM заявив, що його компанія не готова залишити «традиційні масові сегменти» авторинку, де, як і раніше, з великим відривом домінують моделі з ДВЗ.

«Століття ДВЗ ще не закінчилося. Ми не збираємось відмовлятися від наших двигунів внутрішнього згоряння. Ми продовжуємо лідирувати у сегменті позашляховиків та пікапів з GMC та Chevrolet. Це стосується як повнорозмірних, так і версій середнього розміру та інших моделей», - заявив президент General Motors.

У той же час General Motors продовжить інвестувати у розвиток електромобілів та розробку автономних систем керування. До середини поточного десятиліття американська компанія планує вкласти у два ці напрямки близько 35 млрд доларів. Як зазначив Марк Ройс у новому інтерв'ю, до 2025 року інвестиції в сектор електромобілів почнуть приносити свої плоди.

«Потім ми почнемо заробляти на електромобілях і маржинальність буде дуже гарною», - резюмував Ройс.

Джерело: AMPERCAR.com

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація