GM відклав виробництво електричних Chevrolet Silverado EV та GMC Sierra EV

GM відклав виробництво електричних Chevrolet Silverado EV та GMC Sierra EV

20 жовтня 2023
0

General Motors має намір відкласти початок виробництва деяких своїх повністю електричних пікапів на заводі Orion в штаті Мічиган, США.

Зараз завод виробляє електромобілі Chevrolet Bolt, випуск яких буде припинено вже цього року. Завод вже находиться у процесі переобладнання під випуск машин на новій платформі концерну. За оновленими прогнозами підприємство повністю буде готове до роботи новому форматі в першому кварталі 2025 року.

Однак представник General Motors заявив, що початок виробництва Chevrolet Silverado EV і GMC Sierra EV на заводі буде відкладено до кінця 2025 року. Компанія пояснює, що це рішення пов'язане з декількома іншими причинами, серед яких попит на електромобілі, потреба в інженерних оновленнях для підвищення прибутковості транспортних засобів та ін.

Поєднання згаданих причин свідчить про те, що попит очікується занадто низьким за поточних цін та вартості виробництва. Щоб збільшити обсяг і виправдати інвестиції у завод, ціни повинні бути нижчими, що призводить до необхідності скорочення витрат. Для цього знадобляться інженерні вдосконалення і час.

General Motors вже виробляє повністю електричні пікапи - GMC Hummer EV і Chevrolet Silverado EV на своєму заводі Factory Zero в Детройті. Перші 18 електромобілів Silverado вже з'явилися в статистиці продажів за третій квартал.

Як ми розуміємо, протягом наступних двох років виробництво електричних пікапів GM буде залежати саме від цього заводу. У 2024 році очікується початок виробництва GMC Sierra EV і додавання другої зміни.

Джерело: Autogeek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація