Глава Rolls-Royce вирішив звільнитися і поїхати на рибалку

Глава Rolls-Royce вирішив звільнитися і поїхати на рибалку

08 жовтня 2023
0

Гендиректор компанії Rolls-Royce прийняв рішення звільнитися і поїхати рибалити. Принаймні, саме так в офіційному релізі британської люксової марки Торстен Мюллер-Отвос описує свої подальші плани після того, як поїде з офісу у свій останній робочий день 30 листопада.

«Керівництво компанією Rolls-Royce протягом майже 14 років було найбільшим привілеєм і задоволенням у моєму професійному житті», - зазначив він.

1 грудня Rolls-Royce очолить Кріс Браунрідж, який наразі керує британським підрозділом BMW.

Торстен Мюллер-Отвос стояв біля керма Rolls-Royce з 2010 року - і це рекорд з часів Клода Джонсона, який об'єднав Чарльза Роллса та Генрі Ройса, отримавши за це прізвисько «Дефіс у Rolls-Royce». З того часу щорічні продажі британської люксової марки зросли з 1000 автомобілів у 2009 році до 6000 одиниць у 2022 році. Компанія збільшила випуск ексклюзивних версій машин і розширила модельний ряд - у тому числі завдяки кросоверу Cullinan та електрокару Spectre, кожен з яких відкрив окремий розділ в історії бренду.

Крім того, за участю Мюллер-Отвоса було запущено лінійку Black Badge. Серед інших його досягнень - омолодження клієнтської бази та зростання середнього чека. Так, у 2010 році покупцеві Rolls-Royce було в середньому 56 років, а у 2022 році - вже 43 роки. Крім того, з того часу середня вартість автомобіля зросла з 250 000 фунтів удвічі - до 500 000 фунтів стерлінгів. Не можна заперечувати і суттєвого внеску компанії в британську економіку - її штат за роки керівництва Мюллер-Отвоса збільшився з 300 до 2500 чоловік.

Мабуть, настав час відпочити - коментуючи своє рішення про відставку, топ-менеджер заявив, що тепер у нього нарешті буде можливість порибалити. Кріс Браунрідж працює у BMW з 1995 року. До того, як очолити британський підрозділ баварської марки, він був директором з продажу та маркетингу представництва BMW у Великій Британії, а також відповідав за бренд MINI у Великій Британії та Ірландії.

Джерело: Мотор
Фото: Rolls-Royce

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація