Honda HR-V для європейського ринку суттєво оновили

Honda HR-V для європейського ринку суттєво оновили

03 вересня 2024
0

Honda представила оновлений гібридний кросовер HR-V e:HEV для європейських ринків. У зовнішності авто візуально мало що змінилося з моменту дебюту моделі третього покоління у 2021 році. Ключовою особливістю рестайлінгової машини є оновлена решітка радіатора.

Окрім того, передній бампер отримав оновлені повітрозабірники, а блоки освітлення мають темніші внутрішні елементи та нову світлодіодну графіку. Honda також збагатила палітру кольорів, додавши три нові відтінки - Sage Green, Seabed Blue та Urban Grey.

Усередині авто як і раніше працює 7-дюймовий екран цифрової панелі приладів і 9-дюймовий монітор інформаційно-розважальної системи. Однак нижню частину центральної консолі було змінено, забезпечивши полегшений доступ до бездротової зарядки. Серед інших змін - додаткові звукоізоляційних матеріалів.

Японський гібрид також отримав систему Multi View Camera System і вдосконалену функцію допомоги при русі в пробках, яка може самостійно рушати після повної зупинки.

Гібридна установка e:HEV складається з того самого 1,5-літрового бензинового двигуна i-VTEC, двох електродвигунів, коробки передач і літій-іонного акумулятора. Сукупна потужність авто становить 129 к.с., вся тяга передається на передні колеса. Продажі оновленої Honda HR-V e:HEV у Європі розпочнуться у вересні 2024 року. Ціни будуть оголошені пізніше.

Джерело: Autogeek
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація