Honda показала новий гібридний Civic

Honda показала новий гібридний Civic

19 січня 2024
0

За кілька місяців після анонсу Honda показала оновлений Civic, включаючи гібридну версію. Зміни виявилися незначними, але досить вражаючими. Передня панель із збільшеною решіткою радіатора та широкою сітчастою вставкою в бампері виглядає більш скульптурною. Ще одна деталь - окантовка у колір кузова навколо фар.

Детальних знімків задньої частини кузова поки що немає. Очікується, що обмежаться трохи затемненими ліхтарями. Версія Sport Touring Hybrid отримала помітні бічні «спідниці» в колір кузова та набір шестиспицевих колісних дисків із ромбовидним огранюванням.

Також новому Civic обіцяно «покращені функції». Імовірно, йдеться про оновлену інформаційно-розважальну систему нового Accord. Інформації про якісь технічні зміни наразі немає. Очікується, що Honda не зрадить традиції й щось приготувала для сімейства. Попередні оновлення включали механічні вдосконалення для спортивних Si та Type R.

Перші гібридні Honda Civic з'являться у дилерів цього літа. У компанії розраховують, що на електрифіковані моделі доведеться близько 40% продажів. Останнім часом Honda приділяє велику увагу гібридним Accord та CR-V. Останній за підсумками 2023 року став найпопулярнішим гібридом у США - 361 457 продажів.

Джерело: Авто Центр
Фото: Car and Driver

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація