Компанія Hyundai оновила седан на платформі «старого» Accent

Компанія Hyundai оновила седан на платформі «старого» Accent

23 серпня 2022
0

Компанія Hyundai оновила автомобіль HB20S для латиноамериканського ринку. Модель отримала нову зовнішність, розширений список обладнання та два двигуни на вибір. Чотиридверки побудовані на платформі PB, тобто частково уніфіковані з Accent попереднього четвертого покоління. Абревіатура HB у назві моделі Hyundai HB20S розшифровується як Hyundai Brasil. Такі машини випускають у Бразилії з 2012 року і лише шість років тому їх почали експортувати до інших країн Латинської Америки.

Нинішній HB20 - це друге покоління «двадцятки». Минулого місяця корейці поновили хетчбек, а тепер показали рестайлінговий седан. Обидва, як і раніше, побудовані на платформі PB.

Відрізнити чотиридверку від дореформеної простіше простого. Фари, решітка радіатора, ліхтарі та капот у неї нові. У салоні - цифрова «приладка» Supervision і екран блоку клімат-контролю, який тепер показує навіть встановлену температуру.

До оснащення седана увійшли дистанційний запуск двигуна, шість подушок безпеки, круїз-контроль, системи автогальмування, утримання у смузі та безпечного відкриття дверей.

У гаму двигунів HB20S увійшли трициліндровий «атмосферник» Kappa 1.0 (80 к.с.) та турбомотор Kappa 1.0 TGDI (120 к.с.) із системою старт-стоп. Перший поєднується з п'ятиступінчастою «механікою», другий - з шестидіапазонним автоматом. Прийом замовлень на седан у Бразилії вже відкрито. Ціни оголошені у діапазоні 85 890 - 120 990 реалів, або 16 800- 23 700 доларів.

Джерело: Hyundai

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація