Hyundai та Iveco спільно створять новий комерційний автомобіль

Hyundai та Iveco спільно створять новий комерційний автомобіль

02 лютого 2024
0

Південнокорейська компанія Hyundai має намір створити новий комерційний автомобіль, який працює на електротязі. Для того, щоб досягти бажаного результату, вона об'єднала зусилля з компанією Iveco.

На цей момент інформації про новинку небагато. Відомо, що вона базуватиметься на платформі eLCV компанії Hyundai та дебютує у вересні цього року на виставці IAA Transportation у Німеччині. У електрокара буде низька підлога, що дозволить покращити можливості перевезення вантажів та вантажопідйомність до 3,5 тонн.

Як повідомляють інсайдери, електрична новинка пропонуватиметься під маркою Iveco. Вона стане першою експортною моделлю, яка використовує нову платформу Hyundai. Відомо, що південнокорейська марка вироблятиме і постачатиме шасі з кабіною, а Iveco - налаштовуватими та поширюватиме її.

Варто відзначити, що це не перша співпраця між Hyundai та Iveco. Раніше вони спільно працювали над комерційними автомобілями з водневим двигуном, такими як eDaily FCEV та E-Way FCEV. На цей момент компанії розширили партнерство, щоб охопити ще ширший спектр екологічно чистих авто.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація