Hyundai TUCSON Hybrid, IONIQ 5 та STARIA скоро в автоцентрі Паритет!

Hyundai TUCSON Hybrid, IONIQ 5 та STARIA скоро в автоцентрі Паритет!

17 вересня 2022
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Довгоочікувані моделі Hyundai прямують в автоцентр ПАРИТЕТ на Автозаводську, 24.

Hyundai TUCSON - ідеальний позашляховик для нашого часу. Авто має привабливий, просторий та простий у користуванні інтер’єр, високоякісні матеріали, і наявність всього того набору технологій, яких потребують сучасні водії.

Tucson Hybrid має потужність 230 к.с., та оснащено 6-ступеневою автоматичною коробкою передач.

Hyundai IONIQ 5 базується на революційній платформі Hyundai Electric Global Modular Platform (E-GMP), яка забезпечує швидшу зарядку, збільшений запас ходу, чудову керованість та більше внутрішнього простору. На додаток до революційних змін у мобільності, IONIQ 5 пропонує інтер’єр, який забезпечує абсолютно новий досвід перебування у машині - перевизначення статичного та рухомого простору. Екологічно чисті матеріали, такі як екологічно оброблена шкіра та перероблена нейлонова пряжа, широко використовуються в IONIQ 5.

Пропонуючи широкий спектр електричних силових агрегатів та конфігурації з моно і повним приводом, IONIQ 5 здатний заряджатись від 10 до 80 відсотків лише за 18 хвилин. Він також може розігнатися з 0 до 100 км/год за 5,2 секунди і має запас ходу до 481 км.

Hyundai STARIA вирізняється своїм широким вибором опцій, найкращими у своєму класі функціями безпеки та допомоги водієві, комфортом та неймовірним футуристичним дизайном, що гарантує максимальне задоволення від водіння.

Розміри автомобіля: 5253 мм загальної довжини, 1997 мм загальної ширини та 1990 мм загальної висоти. Колісна база абсолютно нової STARIA становить 3273 мм.

Модель має дизельний двигун об’ємом 2,2 літри та потужністю 177 к.с.

Цінова пропозиція на моделі в поставці:

Модель Колір Рік випуску Ціна (грн)
Tucson NX4 HEV 1.6 T-GDi Top Plus Panorama Teal AT dark knight 2022 1 732 500
Staria US4 2.2 CRDi 7-Top Nappa 8AT 4WD shimmering silver 2022 2 249 200
IONIQ 5 Top Plus Vision 73kWh AWD shooting star gray 2022 2 331 600

Контактний номер відділу продажу офіційного дилер Hyundai в Києві: (067) 010 8567

У 2021 році HYUNDAI було визнано найбільш технологічним виробником автомобілів у сегменті масового ринку (за рейтингом JD Power) завдяки сучасних технологічних інновацій, які включають низку унікальних систем, серед яких функції безпеки, допомоги при водінні та такі, що підвищують зручність і комфорт не тільки водію, а і пасажирів.

Такі моделі Hyundai, як TUCSON, IONIQ 5 та STARIA отримали багато нагород:

  • В 2021 році IONIQ 5 отримав нагороду Автомобіль року, Корпоративний автомобіль середнього розміру, Електроавтомобіль преміум класу та Премію за дизайн за версією британської премії Auto Express New Car Awards
  • IONIQ 5 визнано “Автомобілем 2022 року в Німеччині” (GCOTY)
  • В 2021 році TUCSON відзначено як «Найкращий позашляховик середнього розміру» за версією британської премії Auto Express New Car Awards
  • TUCSON і IONIQ 5 отримали найвищу оцінку – 5 зірок, за безпеку від європейського комітету оцінки транспортних засобів Euro NCAP.
  • IONIQ 5 та STARIA отримали премії за найкращий дизайн автомобіля від GOOD DESIGN Awards 2021.
  • Hyundai STARIA отримала перемогу як авто з найкращим дизайном на Національній автомобільній премії “Авто Лідер 2022.”

* Вказана вартість актуальна станом на 21.07.22 р. ПДВ враховано. Вартість може бути змінена без попереднього інформування покупців.

Автоцентр «ПАРИТЕТ» Автоцентр «ПАРИТЕТ»

Автоцентр «ПАРИТЕТ» більше 18 років є офіційним дилером HYUNDAI в Україні.

перейти на сторінку компанії
Джерело: Hyundai

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація