Hyundai змінила терміни виходу на ринок IONIQ 7

Hyundai змінила терміни виходу на ринок IONIQ 7

27 липня 2022
0

Популярність кросоверів і позашляховиків підштовхнула Hyundai до рішення про прискорення розробки і випуску флагманського кросовера IONIQ 7. За інсайдерською інформацією, на глобальному ринку новинка з'явиться вже на початку 2023 року. Хоча раніше передбачалося, що дебют IONIQ 7 відбудеться не раніше 2024 року.

Провісника серійної моделі - концепт під назвою Seven - компанія показала в листопаді минулого року на автосалоні в Лос-Анджелесі. Шоу-кар вирізнявся оригінальним дизайном з футуристичною піксельної оптикою і безрамковими відкидними дверима. Задні відчинялися проти руху автомобіля.

Вже відомо, що в основі IONIQ 7 лежить модульна архітектура E-GMP (Electric-Global Modular Platform). Цю платформу використовують всі електричні новинки Hyundai та KIA. Розмір колісної бази великого кросовера становить 3,2 метра. Для порівняння, у середньорозмірного кросовера Hyundai Palisade відстань між осями на 300 мм менша.

Електрична система «сімки» підтримуватиме зарядку потужністю 350 кВт. Поповнення заряду батареї від 10 до 80% ємності потребуватиме щонайбільше 20 хвилин. Планований запас ходу - понад 600 км. Новинці обіцяні пневматична підвіска, автопілот третього рівня автономності і набір найсучасніших систем допомоги водієві.

Точна дата офіційної прем'єри IONIQ 7 поки що не озвучена. Не виключено, що це відбудеться ще до кінця цього року.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація