iCar - бути? Компанія Apple найняла колишнього директора Ford

iCar - бути? Компанія Apple найняла колишнього директора Ford

05 травня 2022
0

Apple, знаменита своїми смартфонами та комп'ютерами, виявила бажання підкорити автомобільний ринок у далекому 2015 році. З того часу проект зіткнувся з багатьма складнощами, і здавалося, що він уже ніколи не побачить світ.

Але днями стало відомо, що робота в цьому напрямку все ж таки ведеться - компанія найняла колишнього директора автомобільного концерну Ford Дезі Уйкашевич.

На посаді директора європейського напрямку Ford Уйкашевич керувала штатом з більш ніж тисячі співробітників, була відповідальна за повний цикл випуску кількох популярних моделей марки, включаючи Fiesta, B-Max, Focus та Transit, займалася презентацією та маркетинговою частиною життя знаменитої компанії.

Те, що менеджер з подібним досвідом роботи в автоіндустрії приєднається до команди Apple, говорить про те, що компанія має намір розвивати автомобільний напрямок. Як повідомляє видання Bloomberg, електрокар від Apple має побачити світ до 2025 року.

Сама Уйкашевич прокоментувала своє нове призначення так: «Я дуже рада почати нову пригоду, і я сподіваюся продовжувати робити свій внесок у суспільство і просувати технології, щоб зрештою зробити світ кращим!»

Джерело: NV.UA

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація