IVECO Bus презентує нові автобуси для найважливішого ринку збуту

IVECO Bus презентує нові автобуси для найважливішого ринку збуту

20 квітня 2022
0

Компанія IVECO Bus привезе на міжнародну автобусну виставку Busworld Turkey, яка відбудеться цього року в Стамбулі з 26 до 28 травня, три своїх моделі. Відзначимо, що це перша участь цього виробника на турецькому автосалоні Busworld.

IVECO Bus хоче не тільки перезапустити свою лінійку автобусів для Туреччини, а й розширити свій вплив і на інші, не менш важливі для себе ринки збуту - Кавказ і Центральну Азію.

Отже, в експозиції IVECO Bus на Busworld Turkey 2022 можна буде побачити модель Crossway, яка є номером один в Європі в сегменті міжміських автобусів великого класу. А для турецького ринку вона стане новим гравцем.

На стенді представлять і повністю електричний низькопідлоговий автобус - IVECO E-Way, що випускається на підприємстві у Франції. Крім того, відвідувачі зможуть ознайомитися і з представником нової лінійки міських автобусів з ДВЗ - IVECO Streetway. Ця модель доступна з 9-літровим двигуном, як дизельним, так і на стислому газі (CNG) і виробляється як в 12-метровій одиночній версії, так і у вигляді «гармошки» на 18,75 м.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація