Jaguar прощається з F-Pace двома новими спеціальними версіями

Jaguar прощається з F-Pace двома новими спеціальними версіями

17 травня 2024
0

Цього року завершиться виробництво Jaguar F-Pace, першого кросовера та однієї з найуспішніших моделей бренду. З моменту запуску виробництва у 2015 році з конвеєра зійшло понад 328 тисяч F-Pace. Завершиться його історія двома новими спеціальними виданнями - F-Pace 90th Anniversary Edition та F-Pace SVR 575 Edition.

Версія F-Pace 90th Anniversary Edition присвячена «дев'яти десятиліттям інновацій та виробництва двигунів внутрішнього згоряння». Зовні такий кросовер відрізняється елементами стилю R-Dynamic та панорамним скляним дахом. Також йому дісталися легкосплавні колісні диски з діамантовою обробкою. У салоні - спортивні сидіння, алюмінієвий декор, декоративний рядок та стеля із чорного дерева.

У модельній лінійці «ювілейної» версії чотири- та шестициліндрові дизельні двигуни різної потужності. Також доступна плагін-гібридна версія із запасом ходу на електротязі до 64 км WLTP.

Друге спецвидання - F-Pace SVR 575 Edition - це останній Jaguar з мотором V8. Під капотом такого кросовера 5,0-літровий наддувний двигун потужністю 575 к.с., на 25 к.с. більше, ніж у звичайної моделі. Максимальний крутний момент - 700 Нм. Це дозволяє кросоверу прискорюватися від 0 до 100 км/год за 4,0 секунди.

Зовні версія SVR 575 Edition відрізняється збільшеними повітрозабірниками, вентиляційними отворами в капоті й крилах та спойлером на кормі. Доповнюють спортивний образ чорні акценти та 22-дюймові ковані легкосплавні колісні диски з двоколірним оздобленням.

У салоні - алюмінієвий декор, спортивні сидіння зі шкіри Windsor та Suedecloth з підігрівом та вентиляцією та інформаційно-розважальна система Pivi Pro.

Джерело: Авто Центр
Фото: Jaguar

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація