Jeep Grand Cherokee другій рік поспіль здобуває нагороду MotorWeek Drivers Choice Award!

Jeep Grand Cherokee другій рік поспіль здобуває нагороду MotorWeek Drivers Choice Award!

13 лютого 2024
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Автомобіль Jeep Grand Cherokee другий рік поспіль став переможцем у власні номінації конкурсу від MotorWeek і здобув важливу нагороду MotorWeek Drivers Choice Awards 2024!

Джон Девіс (John Davis), творець та ведучий MotorWeek, відзначив:

«Новий Jeep Grand Cherokee в чергове є нашим переможцем як найкращий автомобіль року в своєму сегменті. Ми переконані, що модельний ряд Jeep Grand Cherokee може впоратися з будь-яким завданням від родин, що справді люблять пригоди та подорожі! Адже сьогодні п'яте покоління Jeep Grand Cherokee пропонує безліч переваг, починаючи від сучасної конструкції з несучим кузовом та пневматичною підвіскою, продовжуючи потужними двигунами та інноваційним обладнанням, й завершуючи унікальними версіями - наприклад, подовжений Jeep Grand Cherokee з трьома рядами сидінь. Для культового Бренду Jeep, який багато років жив на основі традицій, Новий Jeep Grand Cherokee сьогодні є справді надсучасним та інноваційним флагманом за всіма показниками».

У своєму 43-му сезоні відома телевізійна та цифрова серія оригінальних автомобільних тележурналів MotorWeek вкотре проводить щорічний конкурс Drivers’ Choice щоб оцінити нові автомобілі та визначити найкращих. Порівняння та оцінка проводиться за кількома критеріями: водіння, технологій, практичність, економічність, вартість тощо.

Додаткова інформація про Jeep Grand Cherokee

Jeep Grand Cherokee демонструє повністю новий та, водночас, такий пізнаваний стиль! Класична решітка радіатора з сімома отворами, плаский капот що приховує потужні двигуни всередині, великі колісні диски та короткі звиси кузова для покращення прохідності, горизонтальні фари та ліхтарі як символ стійкості. Причому сьогодні цей пізнаваний стиль знайшов одразу дві форми для власного втілення: Jeep Grand Cherokee та Jeep Grand Cherokee L.

Новий Jeep Grand Cherokee готовий запропонувати вибір не лиш е з двох типів кузова, але й з двох двигунів. Моторну гаму відкриває бензиновий 4-циліндровий турбодвигун 2.0L TESS, що вже пропонує вдосталь потужності та крутного моменту - 271 к.с. та 397 Нм. Разом з сучасною 8-ступневою автоматичною коробкою передач TorqueFlite 8HP50, цей двигун демонструє гарну економність на рівні 9,5 л на 100 км (змішаний цикл) та достатні швидкісні показники: прискорення 0-100 км/год. за 6,3 секунди та максимум 210 км/год. Даний двигун пропонується в Україні з лімітованою партією авто, тому встигніть отримати ваш бажаний варіант авто. Замовляйте консультацію в офіційному дилерському центрі, аби дізнатися всі подробиці.

Також, покупці можуть обрати атмосферний бензиновий двигун V6 3.6L ESS серії Pentastar - семиразового переможця конкурсу «Wards 10 Best Engines and Propulsion Systems». Завдяки збільшенню робочого об'єму вдалось підвищити потужність та крутний момент - до рівня 285 к.с. та 400 Нм відповідно. Двигун V6 3.6L працює у парі з 8-ступеневою автоматичною коробкою передач TorqueFlite 8HP50 й забезпечує прискорення 0-100 за 6,3 секунди та 210 км/год. максимальної швидкості. Нормативне споживання палива у змішаному циклі складає 11,1 л на 100 км.

Варто відзначити, що автомобіль Jeep Grand Cherokee особливо вражає не лише сучасними двигунами та автоматичною коробкою передач, але й трьома системами повного приводу з максимальними можливостями подолання бездоріжжя. Так, система повного приводу Quadra-Trac I пропонує можливість активного розподіл крутного моменту між осями та 4-позиційний селектор Selec-Terrain: режими руху «Сніг», «Бруд/Пісок», «Авто», «Спорт». Система повного приводу Quadra-Trac II додатково пропонує знижувальний ряд 4LO (передаточне відношення 2,72:1) та 5-позиційний селектор Selec-Terrain з додатковим режимом «Каміння». Нарешті, система повного приводу Quadra-Drive II додає до всього вищезгаданого диференціал підвищеного тертя на задній вісі з електронним керуванням eLSD, завдяки чому додатково покращуються поза-шляхові можливості автомобіля.

Крім того, Новий Jeep Grand Cherokee також може запропонувати пневматичну підвіску QUADRA-LIFT: вона забезпечує можливість збільшення кліренсу з стандартного значення 214 мм до вражаючих 276 мм, вирізняється швидкою роботою (підняття/опускання кузова) та замкнутим пневматичним контуром. Також передбачена функцією зменшення кліренсу під час швидкого руху по автостраді або для полегшення посадки.

Саме системи повного приводу та можливості пневматичної підвіски вигідно вирізняють Новий Jeep Grand Cherokee поміж суперників й підкреслюють його статус лідера SUV-класу. Дізнайтесь більше про всі технічні особливості - в офіційних дилерів Jeep в Україні.

Додаткова інформація про MotorWeek

MotorWeek - це найбільш тривалий та шанований американський телесеріал про автомобілі. Дебют перший випусків MotorWeek датується ще 1981 роком, коли було започатковано новий телевізійний жанр: перший щотижневим автомобільний серіал, який пропонує орієнтовані на клієнта-споживача огляди легкових автомобілів і пікапів, поради щодо догляду за автомобілем своїми руками, а також останні новини автомобільної промисловості. Серіал, створений Громадським Телебаченням штату Меріленд (Maryland Public Television, MPT) триває вже 41 сезон. Переможець численних нагород у галузі автомобільної журналістики, MotorWeek сьогодні є надійним, достовірним, шанованим джерелом автомобільних новин на телебаченні та в Інтернеті.

Нагадаємо, що Новий Jeep Grand Cherokee також доступний і в Україні: потужний двигун V6, вибір 5- або 7-місної версії, кілька комплектацій в залежності від побажань покупця - дізнайтесь більше про всі переваги флагмана модельного ряду Jeep вже зараз!

Дилерська мережа JEEP Дилерська мережа JEEP

У жовтні 2021 році бренд Jeep заявив про зміну імпортера - ним з літа 2022 року мало стати офіційне представництво Stellantis в Україні.

перейти на сторінку компанії
Джерело: Jeep

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація