Jeep поверне на ринок легендарну позашляхову модель

Jeep поверне на ринок легендарну позашляхову модель

03 червня 2024
0

Jeep Cherokee недовго буде відсутнім на ринку. Знятий із виробництва на початку 2023 року позашляховик можуть відродити вже в 2025 році. На це натякнув СЕО Jeep Антоніо Філоза журналістам американського видання Car and Driver.

Антоніо Філоза повідомив, що у наступному році дебютує нова позашляхова модель сегменту D-SUV і зазначив, що її назву неважко вгадати. Саме в цьому класі й випускали Jeep Cherokee.

СЕО Jeep надав мало інформації про майбутній позашляховик. Він зауважив, що вартість моделі складе приблизно 40 000 доларів і її запропонують із різноманітними силовими агрегатами - покупцям дадуть свободу вибору.

Очікується, що новий Jeep Cherokee 2025 дебютує в гібридному виконанні. А от електрична версія, за словами Антоніо Філози, з'явиться не одразу.

Під час презентації електричного Jeep Wagoneer S показали зображення Cherokee під покривалом. Деталі дизайну авто розгледіти неможливо, проте видно, що позашляховик стане більш кутастим.

Jeep Cherokee випускали з 1974 року. Усього побачили світ п'ять поколінь моделі, а наймасовішою виявилася модель другої генерації - з 1984 по 2001 рік зібрали майже 3 мільйони авто.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація