Жителі Великобританії зможуть купити електрохетч MG4 вже у вересні

Жителі Великобританії зможуть купити електрохетч MG4 вже у вересні

06 липня 2022
0

Китайська державна компанія SAIC анонсувала старт продажів нового електричного хетчбека MG4 EV на історичній батьківщині у Великобританії. Це перша модель бренду, яка використовуватиме найновішу архітектуру компанії.

Девід Еллісон, керівник відділу продукції та планування MG Motor UK:
«MG4 EV - це ключова частина наступного етапу зростання компанії MG. Наша нова архітектура MSP дозволить нам запропонувати безліч варіантів для ринку електромобілів, що швидко зростає у Великобританії, причому всі варіанти зміцнять нашу репутацію, завдяки видатному дизайну, провідним на ринку технологіям і відмінному співвідношенню ціни і якості».

У платформу інтегрована особливо компактна батарея висотою всього в 110 мм, яка, за твердженням MG, стала найбільш плоскою батареєю, розробленою SAIC Motor, і найтоншою у своєму класі. Завдяки горизонтально розташованим елементам, ця батарея має перевагу у своєму класі з погляду внутрішнього простору, ваги та безпеки.

На першому етапі MG4 EV буде доступний з батареями ємністю 51 кВтг і 64 кВтг, що забезпечують запас ходу 350 і 450 кілометрів за методикою WLTP. Молодша батарея працює разом із електродвигуном потужністю 170 к.с. Більш ємна версія встановлюється у топовій комплектації, де віддача підвищена до 204 кінських сил. В обох випадках електродвигун стоїть на задній осі.

Найпотужніша версія здатна розганятися до 100 км/год лише за 8 секунд. Максимальна швидкість обмежена електронікою на позначці 160 кілометрів на годину. У майбутньому мають з'явитися повнопривідні версії. Ціни поки що не розкриваються.

Джерело: AMPERCAR

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація