Kawasaki представила свій перший електричний мотоцикл

Kawasaki представила свій перший електричний мотоцикл

29 жовтня 2022
0

На виставці мотоциклів Intermot у Кельні (Німеччина) компанія Kawasaki презентувала прототип свого першого електробайка. Серійну версію моделі мають намір представити до кінця року, а її виробництво розпочнеться на початку 2023-го.

Повідомляється, що новий електромотоцикл буде аналогом байка зі 125-кубовим традиційним двигуном. Його дизайн схожий на Kawasaki Z400, що втім не дивно, адже байк використовує раму від цієї моделі. Найбільш очевидною різницею між цими мотоциклами є відсутність у новинки вираженого горба. Це тому, що йому не потрібен традиційний бензобак.

Технічні характеристики нового електробайка Kawasaki не розкриваються. Інсайдери стверджують, що вони стануть відомими лише після дебюту серійної версії. Очікується, що вона майже повністю повторить прототип.

Керуючий директор Kawasaki Motors Europe Масая Цуруно зазначив, що до кінця поточного року буде представлено ще три моделі, які використовуватимуть електромотор. А до 2025 року в лінійці марки буде не менше десяти мотоциклів із повністю електричними та гібридними силовими установками.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація