Хот-хетч MINI Cooper S нового покоління помічено на Нюрбургрингу

Хот-хетч MINI Cooper S нового покоління помічено на Нюрбургрингу

28 травня 2023
0

Видання Carscoops опублікувало фотографії MINI Cooper S наступного покоління. «Тридверку» у жовто-чорному камуфляжі помітили на Нюрбургрингу. Ці фото дозволяють скласти уявлення про новий «заряджений» хетчбек до офіційної презентації. Прем'єра хот-хетчу має відбутися найближчими місяцями, але точної дати поки немає.

Від попередника новий MINI Cooper S відрізняється оформленням передньої частини кузова зі збільшеною решіткою радіатора та додатковими повітрозабірниками. У прототипу нові фари з круглими світлодіодними денними ходовими вогнями і незграбні ліхтарі з хитромудрим дизайном. На задній кромці даху розташувався потужний спойлер. Також йому дісталися особливі колісні диски із сріблястими та чорними спицями.

Але найцікавіша деталь - один круглий патрубок вихлопної системи по центру заднього бампера, що нехарактерно для продуктивних автомобілів. Враховуючи те, що MINI доклала всіх зусиль, щоб спроєктувати задній бампер із невеликим вирізом для єдиного вихлопу, у серійному автомобілі він виглядатиме саме так.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація