KIA Carnival дебютував із гібридною установкою

KIA Carnival дебютував із гібридною установкою

10 лютого 2024
0

Оновлений KIA Carnival дебютував восени минулого року, а тепер представили його нову гібридну версію. Презентація пройшла в рамках Чикагського автосалону.

Мінівен надійде у продаж вже цього літа і може похвалитися вдосконаленими технологіями, оновленим зовнішнім виглядом та новою гібридною трансмісією. Масивна решітка радіатора робить його більше схожим на позашляховик. Ще варто відзначити нову оптику, як у Sorento, та 17-дюймові колісні диски з особливим дизайном.

У оснащення салону Carnival входить два 12,3-дюймові екрани, один з яких відведений для цифрової панелі приладів, а другий - для мультимедійної системи.

Важіль перемикання передач замінили на джойстик. Додано функцію Digital Key 2, яка дозволяє відкривати авто за допомогою смартфона, а також розширено список систем допомоги водію та асистентів безпеки.

На ринок США автомобіль вийде з новою гібридною установкою на основі 1,6-літрового турбодвигуна, який працює в парі з електромотором, і генерує 242 к.с. потужності та 367 Нм крутного моменту.

Запас ходу у суто електричному режимі забезпечує батарея на 54 кВтг. KIA Carnival 2025 буде доступний у комплектаціях LX, LXS, EX, SX та SX Prestige.

Джерело: Авто Центр
Фото: KIA

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація