KIA просить дилерів продавати кросовер EV9 без націнок

KIA просить дилерів продавати кросовер EV9 без націнок

06 листопада 2023
0

Перший електричний семимісний автомобіль KIA почне надходити до салонів США до кінця року. Клієнти вже можуть оформити попереднє замовлення на базовий EV9 Light за ціною 56395 доларів. Як стало відомо, південнокорейський виробник хоче захистити своїх клієнтів від націнок та, як повідомляється, просить своїх дилерів не підвищувати ціни.

CarsDirect отримав лист, відправлений KIA своїм дилерам у США, в якому компанія ввічливо просила роздрібних продавців про це: «Покупець EV9 є важливим новим користувачем бренду KIA, і прозорість цін матиме першорядне значення для їхнього купівельного досвіду. Ми просимо дилерів продавати EV9 у роздріб без надбавки до рекомендованої виробником роздрібної ціни».

CarsDirect нагадує, що на модель EV6 були великі націнки у деяких дилерів. На той час повідомлялося про надбавку до рекомендованої роздрібної ціни до 20 000 доларів. Фахівці Motor1 вважають, що збереження рекомендованої роздрібної ціни електричного кросовера може виявитися практично неможливим для дилерів.

Електричний трирядний позашляховик доступний у п'яти доступних комплектаціях - Light Long Range RWD, Wind AWD, Land AWD та GT-Line AWD. Остання модель є топовою, вартість якої починається від 75395 доларів.

Перші екземпляри, що поставляються на американський ринок, будуть імпортовані з Південної Кореї, але KIA планує розпочати місцеве виробництво у Вест-Пойнті, штат Джорджія, у 2024 році.

Джерело: iXBT.com

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація