Китайська компанія Changan вийде на два найбільші ринки

Китайська компанія Changan вийде на два найбільші ринки

19 квітня 2022
0

Китайська компанія Changan має намір в найближчому майбутньому вийти на нові ринки. Про це оголосили її керівники на конференції з акціонерами. Причому планується не лише відкриття місцевих офісів: Changan займеться локалізацією виробництва та відкриє два автомобільні заводи за межами КНР до 2025 року.

Про експансію до Європи та США в Changan «задумалися» ще у 2009 році. У 2013 році китайська компанія, що на 40 відсотків належить державі, привезла новинки на автосалон у німецькому Франкфурті. Проте продажі так і не почалися.

Крім цього, на конференції Changan розкрила план продажів. За 2022 рік загальний обсяг повинен досягти 2,45 мільйона автомобілів, що краще за результат 2021 року на 6,5 відсотка. Під шильдиком Changan буде продано 1,86 мільйона машин, а решта мають реалізувати дочірні та спільні бренди.

Понад 80 мільярдів юанів (12,6 мільярда доларів) Changan до 2025 року витратить на розвиток напрямку NEV - New energy vehicles, або автомобілів на нових джерелах енергії. У це поняття входять «чисті» електрокари, плагін-гібриди і електромобілі на паливних елементах. Глава компанії Ван Цзюнь анонсував вісім нових NEV для китайського ринку у 2022 році.

Джерело: Changan

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація