Класичний MINI відродили в новому форматі

Класичний MINI відродили в новому форматі

20 вересня 2023
0

Культовий MINI першого покоління повернувся на ринок. Мініатюрне авто перетворили на стильний електрокар. Про це повідомляється на сайті компанії David Brown Automotive.

Ця британська фірма вже не перший рік виконує реставрацію та тюнінг MINI - їх випускають малими серіями. Втім, раніше авто оснащували тільки бензиновими двигунами.

Цього разу новий MINI eMastered (саме так назвали модель) отримав електромотор на 97 к.с. і 175 Нм. Він важить лише 640 кг і здатний розігнатися до 100 км/год за 8,5 с і розвинути 148 км/год.

Невелика акумуляторна батарея ємністю 18,8 кВт.год забезпечує запас ходу в 177 км. Зарядити електромобіль від 220-вольтної електромережі можна за 3 години.

Від оригінальної моделі електромобіль MINI eMastered вирізняється зміненою радіаторною решіткою, діодною оптикою і двоколірним забарвленням. Салон оздоблений шкірою та алюмінієм, а кермо декороване деревом. Автомобіль отримав нові передні сидіння і мультимедійну систему Pioneer з Apple CarPlay і Android Auto.

Ціну MINI eMastered поки що не оголошено, проте відомо, що вона буде високою. Бензинова модель від David Brown Automotive коштує щонайменше $100 000.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація