Комбайну New Holland CR11 створили футуристичний дизайн

Комбайну New Holland CR11 створили футуристичний дизайн

21 січня 2024
0

Компанія New Holland нещодавно продемонструвала дизайнерські ескізи свого найновішого зернозбирального комбайна CR11, які високо оцінили у відомому італійському журналі Auto&Design.

На відміну від автомобілів, дизайн сільськогосподарської техніки змінюється не так часто, а тільки з появою важливих технічних новацій. Комбайн CR11 є не тільки найбільшим у лінійці компанії, він також обіцяє стати найпродуктивнішим, з мінімальними втратами зерна при збиранні.

Новий дизайн, який отримав назву Inspired by Nature («Натхненний природою»), розробляли на бельгійському заводі Zedelgem разом із дизайн-центром материнської компанії CNH у Турині. Плавні форми комбайна нагадують суперкари.

Особливу увагу приділено кольоровій гамі: контрасту фірмового, яскраво-жовтого забарвлення із чорним.

На борту розташований повітрозабірник, який оптимізує форми. А трохи вище можна побачити хвилястий графічний елемент синього кольору, який натхненний процесом обробки зерна всередині комбайна.

Важливою перевагою нового дизайну є легка адаптація для різної сільгосптехніки: наприклад, для трактора T7 Methane Power - LNG.

Дизайн інтер'єру кабіни оператора також кардинально змінився. Крім поліпшення функціональності розробники мали ще одну мету - перетворити робоче місце комбайнера в кокпіт суперкара.

Для цього було взято рішення Color&Trip, характерне для оформлення салонів Ferrari. Якщо до цього в кабіні комбайнів New Holland переважали світлі тони, то тепер було зроблено перехід на темні, з яскравою прострочкою. На думку дизайнерів, це має підвищити якість сприйняття.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація