Компактний електрокар Opel перетворили на яскравий спорткар

Компактний електрокар Opel перетворили на яскравий спорткар

03 грудня 2022
0

Опубліковано перші зображення Opel Rocks e-xtreme. Екстремальний концепт-кар презентують у 2023 році. Про це повідомляє офіційний сайт концерну Stellantis.

Новий Opel Rocks e-xtreme - робота німецького дизайнера Лукаса Вензхофера. Саме цей проєкт став переможцем конкурсу робіт молодих стилістів, проведеного Opel, і тому його втілять у металі.

Лукас Вензхофер перетворив мініатюрний електрокар Opel Rocks-e на неймовірний спорткар для ралі-кросу. Автомобілю розширили колісні арки та встановили позашляхові шини. З'явилися величезне антикрило на даху та сталеві дуги. Крім того, дизайнер додав освітлювальні прилади та збільшив кліренс.

Силова установка Opel Rocks-e залишилася без змін. Невеликий 2,4-метровий електрокар оснащений скромним двигуном потужністю 8 к.с. та акумуляторною батареєю ємністю 5,5 кВтг. Він розганяється до 45 км/год і має запас ходу в 75 км.

Оскільки електромобіль Opel Rocks-e малопотужний і не дуже швидкий, то в багатьох європейських країнах ним можна керувати без прав водія. До того ж, за кермо дозволяється сідати підліткам віком від 15 років.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація