Компанії Toyota та Suzuki розробляють недорогий компактний кросовер

Компанії Toyota та Suzuki розробляють недорогий компактний кросовер

26 квітня 2022
0

Японські компанії Toyota та Suzuki розробляють недорогий компактний кросовер у 2022 році. Новинку мають представити вже найближчими місяцями.

Цільовим автомобільним ринком для новинки Toyota та Suzuki стане Індія, там же налагодять випуск цієї моделі. загалом, виробники хочуть випустити декілька моделей.

Автомобілі будуть виробляти на платформі TNGA-B. Оснащувати їх планують гібридними силовими установками: у базовій конфігурації очікується варіант зі стартер-генератором, у дорожчій версії – система паралельного типу.Більшість компонентів для кросоверів виготовлятимуть постачальники індійської філії Suzuki, проте випуск низки «критичних» вузлів виготовлятиме і Toyota.

Нагадаємо, компанія Toyota вкладе 383 млн. доларів у виробництво нових чотирициліндрових моторів. Так, найбільшу частину інвестицій у розмірі 222 млн доларів отримає підприємство Toyota в американській Алабамі. Тут планується розробити нову виробничу лінію для збирання 4-циліндрових двигунів, які згодом будуть використані на автомобілях компанії Toyota як окремо, так і у складі гібридних силових агрегатів.

Джерело: AMPERCAR

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація