Компанія Citroen вивела на ринок новий гібридний автомобіль C5 X PHEV 180

Компанія Citroen вивела на ринок новий гібридний автомобіль C5 X PHEV 180

24 березня 2023
0

Французький автовиробник запропонував більш доступний з точки зору ціни гибрид C5 X PHEV 180 з сумарною потужністю 180 к.с. Раніше автомобіль був доступний з загальною потужністю у 225 к.с. Коштував він понад 45 000 євро.

Оновлена модель оснащується гібридною силовою установкою, представленною 1,6 л бензиновим двигуном 150 к.с. і електромотором 110 к.с. Це дозволило отримати сумарну потужність 180 к.с., яка поєднується з крутним моментом 360 Нм. Оснащений плагін гібрид 8-ступеневою АКПП. Проїхати виключно на електричному режимі авто може від 62 до 71 км, залежно від того, якими дорогами рухається автомобіль: міськими чи трасою. Максимальна швидкість під час використання електрорежиму сягає 135 км/год.

Навіть у базовій комплектації C5 X PHEV 180 має чимало корисних «плюшок». Наприклад, це комплексна удосконалена безпека, представлена різноманітними датчиками (парковка, точна ідентифікація дорожніх знаків тощо), функцією попередження виїзду за межі смуги руху і екстреним гальмуванням. У салоні запропоноване ергономічне і регульоване сидіння водія, гнучка система клімат-контролю, 10-дюймовий дисплей навігації з сенсорним управлінням.

Ціна «нового» гібриду C5 X PHEV 180 поки що невідома. Чекаємо появи моделі в конфігураторі на офіційному сайті.

Джерело: TD.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація