Компанія Hyundai представила оновлений седан Sonata

Компанія Hyundai представила оновлений седан Sonata

27 березня 2023
3

Седан Hyundai Sonata піддали плановому оновленню в середині життєвого циклу. Південнокорейська марка опублікувала серію знімків новинки, показавши одразу базову та високопродуктивну версії.

Модель привели у відповідність до нової філософії дизайну компанії і виконали в тій же стилістиці, що і Accent, Elantra та Grandeur. Sonata отримала світлодіодну смугу у передній частині, яка розтяглася на всю ширину кузова. А ось основні блоки фар сховали у верхній частині повітрозабірників. Вони візуально поєднані зі збільшеною решіткою радіатора. Також атлетичніше виглядає капот седана.

На кормі можна відзначити збільшені ліхтарі, видозмінену кришку багажника та інший бампер. Версія N Line отримала здвоєні овальні патрубки вихлопної системи, спеціальні 19-дюймові колісні диски та контрастний спойлер.

У оснащення салону оновленої Hyundai Sonata включили 12,3-дюймову цифрову панель приладів і мультимедійну систему з 12,3-дюймовим екраном, які об’єднані в єдиний блок вигнутої форми. Селектор передач перенесли під кермо, яке також видозмінилося.

Компанія ще не оголосила специфікації рестайлінгового седана. Однак інсайдери стверджують, що він стандартно поставлятиметься з 2,5-літровим чотирициліндровим турбомотором потужністю 290 к.с. і 421 Нм крутного моменту. Також уперше він отримає повний привід.

Hyundai Sonata 2024 повністю буде представлений на Сеульському автосалоні, який пройде з 30 березня по 9 квітня цього року. Про дату старту продажу та ціни повідомлять пізніше.

Джерело: Авто Центр
Фото: Hyundai

Обговорення новини

max_cn  

Виглядає мускулисто і спортивно. Навіть сказав би, аудюшно .
З таким двигуном ще й їхати має жваво.
От тільки не для наших доріг...

+3-2ВІДПОВІСТИ  
builder  

max_cn, как вы ранее заметили, в модельной линейке несколько авто имеют фирменную светодиодную полосу над главной оптикой. Вот еще + 1 модель

+1ВІДПОВІСТИ  
max_cn  

builder, я зараз пасуся на каналах, які одними з перших публікують огляди новинок цього концерну. Тож трошки в темі .

+1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація