Компанія JAC показала новий бюджетний Yiwei 3

Компанія JAC показала новий бюджетний Yiwei 3

07 травня 2023
0

Компанія JAC Auto анонсувала початок продажів електричного хетчбека Yiwei 3 у червні. Попередній продаж бюджетного електромобіля розпочнеться в травні, коли буде оголошена ціна. Yiwei 3 - це перший автомобіль бренду, а побудований він на платформі JAC DI.

JAC оголосив, що Yiwei 3 матиме максимальний запас ходу 600 км, а ціна, як очікується, становитиме 14 500 - 21 800 доларів США. Очікується, що автомобіль складатиме конкуренцію BYD Dolphin і ORA Funky Cat (у Китаї це ORA Good Cat).

JAC запустив бренд Yiwei 12 квітня в Китаї та оголосив, що він орієнтований на молодих людей віком від 20 до 35 років. Крім того, Yiwei планує випустити 4 нові моделі протягом наступних п'яти років.

Yiwei 3 - це міський автомобіль з п'ятьма дверима і п'ятьма місцями. Він уже був представлений у списку омологації MIIT, тому ми знаємо багато деталей. Розміри автомобіля 4025/1770/1560 мм (Д/В/Ш) з колісною базою 2620 мм. Крім того, на задній частині автомобіля є англійські літери EV3, що свідчить про міжнародну назву.

Електромобіль оснащений одним двигуном, потужністю 70 кВт або 100 кВт, максимальна швидкість якого обмежена 150 км/год. Раніше було відомо, що Yiwei 3 матиме три варіанти запасу ходу: 305 км, 405 км і 505 км. Тепер, з презентацією, стало відомо, що JAC також підготує ще одну комплектацію із запасом ходу 600 км.

Всередині автомобіля розташована панель приладів у формі ромба і два екрани. Панель приладів менша, а інформаційно-розважальний екран діагоналлю 15,6 дюйма інтегруватиметься у звичайну конфігурацію для китайських міських автомобілів. Однак другий РК-дисплей відносно великий для такого маленького електромобіля. Кнопки на кермі мають такий самий дизайн, як у Nio. JAC використовує багато компонентів з інших автомобілів, які він виробляє.

Автомобіль підтримує швидку зарядку змінним і постійним струмом, а Guoxuan Hi-Tech і JAC Huating постачатимуть акумулятори типу LFP. На автосалоні в Шанхаї в квітні JAC також показала Yiwei 3, що працює від натрієво-іонної батареї. Однак дата запуску натрієвої версії поки невідома.

Джерело: Autogeek
Фото: CarNewsChina

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація