Компанія Kawasaki відродила модель Eliminator

Компанія Kawasaki відродила модель Eliminator

15 квітня 2023
0

Kawasaki Eliminator дебютував у 1985 році, втіливши в собі незвичайну ідею конструкторів - круїзерне шасі, на яке встановлений спортивний двигун. Модель проіснувала до 2007 року, проте у 2023 році Kawasaki випустила нові Eliminator 400 та Eliminator 400 SE.

Модель оснащена тим самим двигуном, що і Ninja 400 та Z400. Мотоцикл здатний видавати 47 к.с. при 10 000 об/хв та 37 Нм при 8000 об/хв. Також на мотоциклі встановлено 6-ступеневу коробку передач.

Kawasaki не новачок у виробництві круїзерів, оскільки їхня цілком успішна модель Vulcan S існує вже майже десять років. Хоча новий Eliminator 400 має кілька спільних рис із цим круїзером, у нього є власний стиль, що схиляється до ретро-естетики.

Kawasaki представила Eliminator 400 у двох версіях - стандартній та елітній, яка оснащена найновішими технологіями, такими як дисплей з підтримкою GPS і навіть фронтальні та тилові відеореєстратори. Також SE версія оснащена трекшн-контролем, а панель приладів вміє підключатися до смартфона.

Попри круїзерний силует, новий Eliminator має не винесені вперед платформи, а звичайні підніжки центрального розташування, як на дорожниках. Очевидно, що завдання розробників полягало в тому, щоб зробити цей мотоцикл максимально простим в управлінні та зручним для новачків.

Джерело: Журнал «МОТО»

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація