Компанія Mullen показала надпотужний кросовер Five RS

Компанія Mullen показала надпотужний кросовер Five RS

10 січня 2024
0

Електричний кросовер Mullen Five отримав нову спортивну версію RS. Її представили в Лас-Вегасі на шоу CES, а виробництво планують розпочати у 2025 році. Про це повідомляється на сайті американського автовиробника.

Новий Mullen Five RS оснащений двома моторами сумарною потужністю понад 1000 к.с. і 2-ступінчастою КПП. Розгін до 100 км/год. займає менш ніж 2 с, а максимальна швидкість перевищує 320 км/год., тобто це буде найшвидший кросовер у світі.

У Mullen Five RS спортивна підвіска зі змінним кліренсом і карбоново-керамічні гальмівні диски. Гальмівний шлях зі 100 км/год. становить 33,5 м.

Акумуляторна батарея ємністю 100 кВт?год забезпечує запас ходу понад 480 км. 800-вольтне електрообладнання дає змогу швидку зарядку на 80% за 21 хвилину.

Електромобіль Mullen Five - обтічний 4,9-метровий купе-кросовер. Версія RS вирізняється агресивнішим дизайном передньої частини, обвісом, антикрилом на даху та 21-дюймовими дисками.

Салон Mullen Five RS оздоблений нубуком, алькантарою та карбоном. На передній панелі розташовані два великі дисплеї і тоненький екран для переднього пасажира.

Мультимедійну систему авто доповнять штучним інтелектом і функцією розпізнавання обличчя. У салоні встановлено чотири окремі крісла.

Джерело: Фокус
Фото: Autocar

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація