Компанія Proton показала недорогий сімейний кросовер із начинкою від Volvo

Компанія Proton показала недорогий сімейний кросовер із начинкою від Volvo

29 березня 2023
0

У Малайзії презентували новий Proton X90. Флагманський кросовер марки надійде у продаж із квітня. Про це повідомляє офіційний сайт автовиробника.

Кросовер Proton X90 виглядає знайомо, адже він є клоном Geely Haoyue. У цьому немає нічого дивного, оскільки китайський концерн викупив Proton кілька років тому. У лінійці малайзійської марки вже є кілька перелицьованих Geely.

Новий Proton X90 досягає 4 825 мм у довжину при колісній базі 2 815 мм. У кросовера мускулистий дизайн з розширеними крилами, а від побратима Geely він вирізняється тільки новою решіткою радіатора, зміненими фарами і ліхтарями.

У салоні Proton X90 дещо змінено декор. Кросовер отримав віртуальну панель приладів та 12,3-дюймовий сенсорний дисплей. Модель запропонують у версіях на 6 та 7 місць.

Базове оснащення Proton X90 2023 включає клімат-контроль, круїз-контроль та камеру заднього виду. Найдорожча версія отримала панорамний дах, датчики світла та дощу, електропривод передніх крісел та двері багажника, камери 360-градусного огляду, підігрів та вентиляцію сидінь першого та другого рядів.

Малайзійський кросовер Proton X90 обладнаний 1,5-літровим трициліндровим турбомотором Volvo на 190 к. с., доповненим 48-вольтною «м'якою» гібридною установкою. У парі з ним працює 7-ступінчаста роботизована КПП із двома зчепленнями (також Volvo), а привід в авто лише передній.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація