Компанія Genesis представила новий концепт-кар X Speedium Coupe

Компанія Genesis представила новий концепт-кар X Speedium Coupe

17 квітня 2022
0

Презентація концепту відбулася не в рамках мотор-шоу в Нью-Йорку, а на закритому заході Genesis House Design Night у фірмовому бутіку на заході Манхеттена. Прототип демонструє вектор розвитку дизайну електрокарів марки та пофарбований у глибокий зелений колір, названий на честь південнокорейської гоночної траси.

Стилістика прототипу називається Reductive Design, або Less is better (менше – краще). З машини немов рукою змахнули зайвий декор, підкресливши витонченість форм правильним розташуванням прямих ліній та вигинів. Фірмовий стиль збережений до найдрібніших деталей: тут і «стрімка» підвіконна лінія Parabolic Line, і подвійна оптика Quad Lamps, і решітка Crest Grille, відмальована перемичками, що світяться, між фарами.

При погляді зверху X Speedium Coupe формою нагадує пісочний годинник, а профіль ближче до шутинг-брейку, ніж класичного купе. Серед інших особливостей - припіднятий задній спойлер зі стоп-сигналом у вигляді «галочки», а такокж забарвлення кузова Inje Green. Це глибокий смарагдово-зелений «металік», що наслідує колір класичних моделей і названий на честь південнокорейської гоночної траси Inje Speedium.

Серійного продовження концепту X Speedium Coupe не буде. Швидше за все, майбутні електрокари Genesis запозичують лише деякі стилістичні рішення. 

Джерело: Genesis

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація