Компанія Hyundai зареєструвала загадковий товарний знак IONE

Компанія Hyundai зареєструвала загадковий товарний знак IONE

31 березня 2022
0

В базі Національного інституту промислової власності Аргентини (INPI) виявили заявку на реєстрацію товарного знаку IONE, яка оформлена Hyundai. Вона була відправлена в категорії, що включають транспортні засоби, пасажирські машини, фургони і вантажівки, що дає досить широке поле для припущень. Однак з великою ймовірністю ім'я дістанеться моделям з екологічними силовими установками.

IONE явно перегукується з Ioniq - назвою лінійки електрокарів Hyundai - що може натякати на новий «батарейний» автомобіль. Це трошки дивно, оскільки всі електричні Hyundai в найближчому майбутньому виходитимуть під брендом Ioniq.

Однак і для нового бренду може бути застосування. Як припускає The Korean Car Blog, під ім'ям IONE корейці можуть почати випускати «заряджені» версії електрокарів Ioniq - у цьому випадку IONE стане аналогом лінійки N для Hyundai c ДВЗ.

До 2030 року Hyundai має намір випустити 11 нових електромобілів, включаючи три седани, шість позашляховиків, одну легку комерційну модель і ще один загадковий автомобіль, охарактеризований як «модель нового типу». Можливо, йдеться про електрокар, який через радикальні відмінності від інших моделей Ioniq не отримає стандартну нумерацію. Тому може знадобитися новий товарний знак.

Нарешті, є припущення, що назва IONE дістанеться лінійці автомобілів з іншим типом екологічних силових установок – наприклад, електродвигунами на водні, у розробці яких Hyundai має багаторічний досвід.

Джерело: CarBuzz

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація