Компанія MG показала швидкісний спортивний електрокар за ціною Camry

Компанія MG показала швидкісний спортивний електрокар за ціною Camry

01 вересня 2022
0

В інтернеті опублікували фото та деякі подробіці про MG Mulan Triumph Edition. Недорогий спортивний електромобіль надійде у продаж до кінця року за ціною приблизно від $40 000 - на рівні Toyota Camry. Про це повідомляє сайт Autohome.

Новий MG Mulan Triumph Edition - топова версія британського електрокара. Під назвою Mulan він відомий у Китаї (саме там налагодили випуск хетчбека), а в Європі модель представлена як MG4.

Головна відмінність Triumph Edition від стандартного електромобіля - його силова установка. Заряджений хетчбек отримав два мотори, що сумарно розвивають 449 к. с. та 600 Н.м. Він один із найшвидших у своєму класі та демонструє динаміку на рівні набагато дорожчих спорткарів - розганяється до 100 км/год всього за 3,8 с. Максимальна швидкість обмежена на 160 км/год.

Акумуляторна батарея місткістю 64 кВт.год забезпечує запас ходу 460 км. Електромобіль MG також отримав повний привід, допрацьовану підвіску та збільшені гальма.

Візуально-спортивний варіант відрізняється від стандартного MG 4/Mulan тільки 18-дюймовими дисками з шинами Bridgestone розміром 235/45 R18. Салон оздоблений алькантарою та встановлені спортивні сидіння з електроприводом. Комплектацію доповнили камери кругового огляду.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація